Δημιουργία Λογαριασμού

Εγγραφή

  • Μήπως... το επόμενο αυτοκίνητο σας είναι εδώ;
0

Το 302-HP Mini John Cooper Works GP είναι ισχυρό και έτοιμο για παραγωγή

Το 302-HP Mini John Cooper Works GP είναι ισχυρό και έτοιμο για παραγωγή

Το μοντέλο του 2020 έχει όλα τα αγαπημένα σας μίνι styling, συν 74 ίππους περισσότερο από το κανονικό Mini JCW.

Η Mini διασκεδάζει με την αποκάλυψη του GP της τρίτης γενιάς εδώ και αρκετούς μήνες, πρώτα δείχνοντας την τεράστια πτέρυγα της, στη συνέχεια για τον υποβρύχιο οκτώ λεπτών γύρο Nürburgring  και τελικά να ανακοινώσει την τιμή των 45.750 δολ. Παράλληλα με τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες. Σήμερα παρουσιάστηκε το GP John Cooper Works στο Thermal Raceway στην Καλιφόρνια.

Η Mini ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το GP, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε 3000 τυχεροί αγοραστές ξεκινώντας από το Μάρτιο του 2020. Ένας διπλός-υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων θα παρέχει 302 ίππους, τοποθετώντας τον GP Civic Type R της Honda .

Αυτός ο κινητήρας θα συνδυαστεί με μπροστινή κίνηση και με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων με ενσωματωμένη μηχανική κλειδαριά διαφορικού. Η Mini αναφέρει ότι ο συνδυασμός είναι καλός για ένα χρόνο 5 δευτερολέπτων από μηδέν έως 60 μίλια (97 χιλ)/ ώρα και μέγιστη ταχύτητα 165 μίλια (265 χιλ)/ ώρα.

Μίνι John Cooper Works GP

Ο συνδυασμός 74 πρόσθετων ίππων από αυτόν τον κινητήρα, ο οποίος εξουσιάζει το μοντέλο μη-GP John Cooper Works σε κατακερματισμένη μορφή, σήμαινε τη χρήση ενός νέου υπερσυμπιεστή για να επιτρέψει μειωμένη αναλογία συμπίεσης, διεύρυνση του αγωγού εισαγωγής και τροποποίηση των αγωγών εισαγωγής για την υποστήριξη υψηλότερων καυσίμων - πίεση έγχυσης. Το GP διαθέτει επίσης ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης θερμότητας με πρόσθετες και διευρυμένες δεξαμενές ψυκτικού μέσου και ξεχωριστό σύστημα ψύξης για τη μετάδοση. Το GP έχει επίσης αρκετές τροποποιήσεις πλαισίου που το καθιστούν πιο άκαμπτο από το υπόλοιπο της σειράς Mini. Είναι επίσης 0,4 ίντσες (10 εκ) χαμηλότερο από το JCW Mini.

Πληροφορίες για τον συντάκτη

Ο κύριος προορισμός του Car Dealer είναι να αναδείξει τα αυτοκίνητα που πωλούν οι ιδιοκτήτες τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες ή εταιρείες εμπορίας Αυτοκινήτων και την εύκολη εύρεση ενός ποιοτικού αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή για τους αγοραστές Διαθέτουμε μια ομάδα ειδικών που θα σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικές με την υπηρεσία μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο